Welkom

Welkom
 

 

Het gezellige familiehotel Barcarola bevindt zich in de plaats S’Agaró, welke behoort tot de gemeente Sant Feliu de Guixols, gelegen aan de mooie kust van de Costa Brava. De romantische baai, Sant Pol, is op nog geen 30 meter van het hotel te vinden en is een ideaal strand voor zonaanbidders en watersporters. In de omgeving van het hotel zijn er ook verschillende plaatsen en atracties te bezoeken. Het hotel staat garant voor optimale kwaliteit als het gaat om service, klantvriendelijkheid en luxe. We zullen met ons hele team proberen u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

 

Na een grondige verbouwing kunnen we u verwelkomen in een gezellig hotel met zeer luxe kamers, voorzien van alle comfort. Tevens kunt u genieten van een duik in het buitenzwembad of van een heerlijk drankje of maaltijd op het terras aan de rand hiervan.

 

Een heerlijk uitgebreid ontbijt, appetijtelijke lunch of diner kunnen zowel binnen in ons knusse restaurant "Las Dunas" of buiten op het terras genuttigd worden. Er gaat niets boven een heerlijk diner, op een zwoele zomeravond, onder het genot van een goede "Rioja" wijn om vervolgens een slaapmutsje te nemen in onze gezellige bar aan het strand, de "Tucan Beach". Tevens is het mogelijk om te komen genieten van voortreffelijke cocktails en tapa´s en te gelijkertijd te loungen bij tapas bar "La Casita" om het echte spaanse gevoel te beleven.